18 Δεκ 2008

"Για όσα χάνουμε"!!


Ο ανιψιός μου είναι φοιτητής των ΤΕΙ, νομίζω λόγω των ημερών(γεγονότων) και μέσα από το facebook (ανάθεμα και έχω καταλάβει τι γίνεται εκεί μέσα και πως λειτουργεί) μου στέλνει, όπως αντιλαμβάνεστε και το σχετικό βίντεο κλιπ!

Τώρα θα μου πείτε, γιατί τα αναφέρω όλα αυτά?? Και όμως, εγώ σοκαρίστηκα, με έπιασε κρύος ιδρώτας και ρίγος, ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ το σχετικό βίντεο κλιπ!

Μα οι νέοι, μας μιλάνε, εμείς δεν ακούμε τόσο καιρό.

Μας μιλάνε μέσα από τα μουσικά ακούσματα τους, μας στέλνουνε μηνύματα, μας φωνάζουνε.

Βλέπετε, είναι ανήσυχοι, δεν μπορούν να περιμένουν, έχουν όνειρα, θέλουν να πιστεύουν, να ελπίζουν, πνίγονται, θέλουν να ζήσουν, όχι να φυτοζωήσουν, να κάνουν την υπέρβαση τους και επαναστατούν!

Εχουν σιχαθεί την σαπίλα γύρω τους!

Και εμείς, "αγρόν αγόρασα", εμείς στο καναπέ παρέα με το τηλεκοντρόλ και τους κάθε είδους Πρεντεντέρηδες, να κατακρίνουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν, όλους αυτούς που εμείς οι ίδιοι έχουμε στείλει εκεί, να μας κυβερνούν.

Εμείς τα λαμόγια με τους εκπροσώπους μας, κομμάτι κατά-δικό μας, ο καθρέφτης μας, δηλαδή τα μούτρα μας,(εδώ κολλάει το "τα κάναμε σαν τα μούτρα μας") λαμόγια και αυτοί!

Να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, ποιός έκλεψε ποιό πολύ, όχι αυτοί κλέβουν, όχι οι άλλοι κλέβουν , μα και εμείς κλέβουμε., για μπουγάδες, για πλυντήρια στην πολιτική σκηνή, στην οικονομική ζωή του τόπου, της κοινωνίας και πάει λέγοντας.

Τελικά το μόνο που έχουμε καταφέρει, είναι από την πολύ μαλακία που μας δέρνει, να κλέβουμε τα όνειρα των παιδιών μας, τα όνειρα τους και την ίδια τους την ζωή!
Αναδημοσίευση από εδώ:busy bee

Δεν υπάρχουν σχόλια: