27 Νοε 2008

Οι πονηροί φοροεισπράκτορες των…. ¨δρόμων¨!!!


Έχουν γεμίσει(φυτέψει) σε όλο το μήκος του βόρειου οδικού άξονα(?) στην Κρήτη,(ακόμα και σε κατοικημένες περιοχές) τον τελευταίο καιρό με τέτοιες πινακίδες!
Οι πονηροί λοιπόν σκέφτηκαν ότι η λέξη ¨κάμερα¨ δεν ακούγεται ωραία, παραπέμπει ίσως στον ότι μας ¨παρακολουθούν¨, έτσι χρησιμοποίησαν την έκφραση(όπως φαίνεται στην φωτογραφία) ¨τεχνικά μέσα¨.
Και σίγουρα έδωσαν αρκετά εκατομμύρια για την αγορά και την τοποθέτηση, και σε πολλά ¨κρυφά¨ σημεία κάμερες, για την υποτιθέμενη ¨ασφάλεια¨ μας!
Είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει ένα πρόχειρο λογαριασμό, για τον χρόνο απόσβεσης των μηχανημάτων τους, αφού σίγουρα ο σκοπός τοποθέτησης και λειτουργίας είναι καθαρά εισπρακτικός!
Η ουσία βέβαια δεν είναι εδώ, η ουσία βρίσκεται σε αυτόν καθ` αυτόν βόρειο άξονα, ποιο άξονα δηλαδή, που είναι ένας δρόμος φτιαγμένος προ του 1970,(επί χούντας και με εντολή των Αμερικάνων, για να έχουν καλή πρόσβαση από τη βάση τους δυτικά στην άλλη βάση τους ανατολικά) απαρχαιωμένος, με κάποιες ίσως μικρές παρεμβάσεις σε κάποια σημεία του, τα τελευταία χρόνια.
Ένας οδικός άξονας που από την μία άκρη μέχρι την άλλη άκρη, έχει το ίδιο μήκος όσο η χώρα της Ολλανδίας, με μόνη διαφορά που βρίσκεται σε κάθετη μορφή, σε σύγκριση με την οριζόντια της Κρήτης(πάνω στον χάρτη εννοώ)
Στον αντίστοιχο οδικό άξονα της Ολλανδίας ο χρόνος για να διασχίσεις οδηγώντας τη χώρα, είναι μία με μιάμιση ώρα το πολύ, στην Κρήτη, της ανάπτυξης, του τουρισμού, κλπ στην καλύτερη περίπτωση 5 – 6 ώρες!
Ένα οδικό δίκτυο ντροπής, που θέλει να λέγεται ¨βόρειος οδικός άξονας¨ της Κρήτης, που φέρνει την Κρήτη πρώτη σε τροχαία ατυχήματα περιφέρεια της Ευρώπης!
Η απάντηση και τα έργα λοιπόν την πολιτείας που νοιάζεται για την ¨ασφάλεια¨ μας, είναι αυτή! Φορομπικτική εισπρακτική πολιτική αντί ΕΡΓΑ!(συνήθως κρυμμένη - η πολιτεία - σε κάποια στροφή και πίσω από ταμπέλες, με όριο ταχύτητας τα 30χιλ, και που έχουν τοποθετηθεί προ του 1970!!!)
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΡΑ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

Αναδημοσίευση από εδώ:

busy bee

Δεν υπάρχουν σχόλια: